Reserveer Uw Tamme Witbuik Caique Via Onderstaand Formulier

STAP 1 VAN 3

Lees Meer

Zo Werkt Het:

Nadat het formulier is verzonden,
ontvangt u een e-mail met verdere uitleg en betaalgegevens.
Door een vogel bij ons te reserveren, verklaard u zich nadrukkelijk automatisch akkoord met de door ons gehanteerde en op deze website te lezen voorwaarden.

 

 • Vul Onderstaand Formulier In

  STAP 1:

  Vul onderstaand formulier in om uw gewenste vogel te reserveren.
  Voor controle beschikbaarheid klik hier.

 • Betaal veilig via uw eigen bank

  STAP 2:

  Controleer uw email. Klik op de link in het van ons ontvangen bericht om uw reservering te voltooien middels een (aan-)betaling via uw eigen bank met IDEAL of MR CASH ( België).

 • Klaar!

  STAP 3:
  Is het betreffende bedrag op onze rekening bijgeschreven, dan ontvangt altijd binnen 12 uur, maar meestal binnen 1 uur de bevestiging dat uw vogel gereserveerd is. U kunt dan als VIP inloggen in het Vogel Leer Centrum en 24/7 de updates van uw gereserveerde vogel bekijken.

Soms komt het op de minuut aan...

De behandeling van de reserveringen geschied op volgorde van binnenkomst van betaling.

Niet op ontvangst van het eerder door u ingevulde formulier!
Voltooi daarom nu direct uw reservering en voorkom daarmee dat iemand anders ondertussen een reservering wel voltooid door af te rekenen en u dan dus te laat bent.

Als u direct uw reservering VOLTOOID door het doen van de betreffende betaling, sturen wij binnen max. 12 uur ( meestal binnen 1 uur) de bevestiging daarvan, omdat betalingen via IDEAL en/of MR CASH ( België) vrijwel direct voor ons zichtbaar zijn.

Wacht u hiermee echter te lang dan is het goed mogelijk dat iemand anders ondertussen wel afrekent en daarmee dus de door u gewenste vogel eerder reserveert. Dit komt omdat de door ons gesocialiseerde tamme vogels erg gewild zijn en dus doorgaans niet lang als 'beschikbaar' vermeld blijven staan.

Weet u het zeker? Uw reservering wordt als een serieuze bindende overeenkomst behandeld. Wilt u de reservering van de vogel van uw keuze vastleggen, klik dan na het invullen 'NU RESERVEREN'. U geeft daarmee aan de voorwaarden gelezen te hebben en daarmee nadrukkelijk akkoord te gaan. Nadat u de betaalgegevens heeft ontvangen, is de voorlopige reservering 24 uur geldig.

RESERVERINGS-FORMULIER WITBUIK CAIQUE

Na het versturen van deze aanvraag ontvangt u binnen enkele minuten verdere instructie per email. Tijdens het doen van de (aan-)betaling wordt u om de volledige contact gegevens gevraagd.

privacy Wij respecteren uw privacy en versturen nooit spam.