Kies hieronder de 2 tamme vogels die u wilt reserveren ...

STAP 1 van 3
Klik op de soort van uw keuze en volg éénvoudig de instructies.

Stap 1 van 3:

Klik op de vogel soort van uw keuze:

  • STAP 1: Kies de Vogel

    1. Klik hieronder op de vogel van uw keuze om deze te reserveren. Zijn er geen jongen noch eitjes beschikbaar dan komt u na het voltooien van uw reservering direct op de wachtlijst. (wordt altijd vooraf vermeld ).

  • STAP 2: Betaal veilig via uw eigen bank

    2. Op de speciale betaalpagina behorende bij de vogel van uw keuze klikt u de betaal link aan om af te rekenen met IDEAL of MR CASH ( België).

  • STAP 3: Klaar!

    3. Na het verzenden van uw contact gegevens, eventueel overeenkomst formulier en verkregen CODE, ontvangt u binnen uiterlijk 12 uur, maar meestal binnen 1 uur van ons de bevestiging dat uw vogel gereserveerd is.

Soms komt het op de minuut aan...

De behandeling van de reserveringen geschied op volgorde van binnenkomst van betaling.

Niet op ontvangst van het eerder door u ingevulde formulier!
Voltooi daarom nu direct uw reservering en voorkom daarmee dat iemand anders ondertussen een reservering wel voltooid door af te rekenen en u dan dus te laat bent.

Als u direct uw reservering VOLTOOID door het doen van de betreffende betaling, sturen wij binnen max. 12 uur ( meestal binnen 1 uur) de bevestiging daarvan, omdat betalingen via IDEAL en/of MR CASH ( België) vrijwel direct voor ons zichtbaar zijn.

Wacht u hiermee echter te lang dan is het goed mogelijk dat iemand anders ondertussen wel afrekent en daarmee dus de door u gewenste vogel eerder reserveert. Dit komt omdat de door ons gesocialiseerde tamme vogels erg gewild zijn en dus doorgaans niet lang als 'beschikbaar' vermeld blijven staan.

Behandeling van reserveringen geschied op volgorde van binnenkomst van aanbetaling.


Wat anderen zeggen over TammeVogels.nl

Ontvangt u onze gratis Vogel Video Tips al?

Gebruik hiernaast uw naam en email om gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief te ontvangen met talloze nuttige tips en adviezen m.b.t. uw kromsnavel in huis:

privacy Wij respecteren uw privacy en versturen nooit spam.