Op Zoek Naar Een Betere Plek?

Wanneer NA alle inspanningen om de goede verstandhouding met je papegaai of parkiet te handhaven of te herstellen je toch tot het besluit komt dat de vogel moet verhuizen, wil je wel dat deze zo goed mogelijk terecht komt.

Aanmelden >>
50% Complete

Bijna Klaar: Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en klik op de knop om de meldingen te ontvangen over kromsnavels die een andere plek zoeken.

Meld je aan voor de Bemiddeling

We value your privacy and would never spam you

 • Geen Vogel Marktplaats

  Het is absoluut niet bedoeling hier een vogelmarktplaats van te maken. Berichten die we niet vertrouwen, worden dan ook direct verwijderd.

 • Zelf Oproep Plaatsen

  Plaatsen kunt u nu zelf doen en via de link op onze website, onze nieuwsbrieven en social media kanalen kan men dan al snel uw oproep lezen. We adviseren om er minimaal een foto bij te plaatsen en een duidelijke uitleg te geven waarom uw vogel niet langer bij u kan blijven.

 • Bij Ons Geboren?

  Betreft het een vogel die ooit aantoonbaar bij ons vandaan is gekomen en wij gaan akkoord met de plaatsing van uw oproep, dan zullen we dit er nog extra bij vermelden.
  Voor alle andere hier aangeboden vogels geld dat deze dus niet afkomstig zijn uit onze kweek (tammevogels.nl).*

Hans Meyer

Kromsnavels zijn dieren die zich bij uitstek hechten aan alles wat vertrouwd voor hen is. De overdracht naar een nieuwe verzorger en dus situatie moet weloverwogen en goed begeleid, maar liefst helemaal nooit worden uitgevoerd.

Hans Meyer
Grace Meyer

De match bij het vinden van een nieuwe verzorger moet niet bestaan uit een emotionele momentopname van 5 minuten, maar uit een wederzijdse overtuiging omtrent wat het beste is voor zowel het dier als de nieuwe verzorger.

Grace Meyer

Hoe Werkt Het Precies?

Het is eigenlijk heel simpel.

Via deze bemiddelingspagina kun je direct contact leggen met anderen die een tamme papegaai of parkiet zoeken die niet direct uit onze hobby kwekerij afkomstig is. Wij doen ons best e.e.a. te verifiëren en zo mogelijk te begeleiden, echter kunnen we dat nooit garanderen.

Hieronder kunt u zelf een bericht plaatsen waarin u uitlegt waarom u een nieuwe plek zoekt voor uw vogel. Laat vooral duidelijk weten om welke soort het gaat, de leeftijd, geslacht of er papieren bij zijn en eventueel een bedrag dat u in gedachten heeft.

Ook is het handig te vermelden of er accessoires bij zijn, zoals een kooi, speelgoed, standaard etc.

Er Zijn 2 Mogelijkheden:

 • U regelt alles zelf via deze pagina: plaats hieronder uw bericht of reactie
 • Wij bemiddelen voor u: klik op de knop en meld u aan

Door Ons Voor U Geplaatste Oproepen

shadow-ornament


Door Uzelf Geplaatste Oproepen


2 reacties op “bemiddeling”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.